Thailand

Cycle for Plan stopt! De geplande reis naar Thailand stond door de coronapandemie al enige tijd 'on hold' en is nu definitief geannuleerd. Helaas komen er geen nieuwe edities meer en je kunt je dus ook niet meer inschrijven.

Hoewel de pandemie in Europa steeds beter onder controle lijkt te zijn, geldt dit helaas nog niet in Thailand. Het fragiele gezondheidssysteem en de lage vaccinatiegraad in de kwetsbare gemeenschappen waar we werken, maakt dat het onverantwoord is om hier met (grote) groepen te reizen. Plan International moet de veiligheid van de fietsers, staf en de te bezoeken gemeenschappen kunnen waarborgen. 

Ook doneren aan deelnemers van Cycle for Plan is niet meer mogelijk. Voor mensen die eerder hebben gedoneerd volgt er op deze pagina binnenkort nog een update over de besteding van het sponsorgeld. Cycle for Plan stopt, maar onze projecten in Thailand gaan door, net als in alle andere landen waar we werken. We blijven ons inzetten voor eerlijkere kansen voor meisjes, beter onderwijs, de bestrijding van kindhuwelijken en betere levensomstandigheden voor kwetsbare gemeenschappen. 

 

 

 
Lees meer Lees minder
Top deelnemers
1
Ik fiets voor de toekomst van staatloze kinderen in Thailand
€ 7.296 182% Opgehaald
2
Danny fietst voor de toekomst van kinderen in Thailand!
€ 3.015 75% Opgehaald
3
Bijdrage Miss Plus Size Universe Netherlands
€ 559 9% Opgehaald
4
Kim fietst voor staatloze meisjes en jongens in Thailand.
€ 267 6% Opgehaald
5
Jantien fietst tegen seksuele uitbuiting en kinderarbeid
€ 85 2% Opgehaald
6
Elien cycles for Plan - Thailand
€ 25 0% Opgehaald
Bekijk alle
Delen