Ik fiets voor de toekomst van staatloze kinderen in Thailand

Coen Scheperboer
Normal d59caf89086eda6e66ee16c5a2bce40f9f90cf1b
Qr
van totaal € 4.000 (181%)

Lieve vrienden, familie, en anderen!

Het leven in Nederland staat op zijn kop, die Corona crisis maakt ineens duidelijk hoe belangrijk onderwijs en gezondheidszorg zijn. Ondanks dat het leven hier nu niet altijd makkelijk is, zijn er veel plekken op de wereld waar de problemen nog groter zijn. Niet voor een bepaalde periode, maar altijd.

Een voorbeeld zijn staatloze kinderen in Thailand. Hun ouders zijn als etnische minderheid gevlucht uit Myanmar naar Thailand. Maar daar kregen zij geen verblijfsvergunning, en hun kinderen daardoor ook niet. Daardoor hebben deze kinderen geen recht op onderwijs of gezondheidszorg. Als gevolg worden zij vaak uitgebuit en belanden in de kinderarbeid of zelfs prostitutie.

Ik zet me in om ook in deze tijd deze kinderen te helpen. Help je mee?!

 

***Zie de nieuwsberichten voor meer informatie!***

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 444 04-08-2021 | 11:53 Belastingvoordeel van alle donaties vorig jaar. Hartelijk dank Belastingdienst!
€ 296 17-09-2020 | 12:11 Omdat er zoveel pakketten zijn verkocht, vallen de onkosten mee. Ruim 2 euro per verkocht pakket extra naar de kinderen in Thailand!
€ 100 17-09-2020 | 11:31 10x Bierpakket voor: Gijs, Wopke, Jelle, Ruben, René (2x), Jindra, Merle (2x), Ikzelf
€ 380 28-08-2020 | 20:47 38 Bierpakketten: Koos, Max, Erna, Jesse, Roos, Bart S (2x), collega's Bart S (17x), Anneke en Bas (2x), Els en Frens, Bart M, Johan, Manon, Marianne, Lisanne, Riëlle, Adriaan, Bjorn, Lisa, Frida en Koen
€ 10 28-08-2020 | 20:43
Bekijk alle

Uitverkocht!

17-09-2020 | 12:46 In eigen tuin, in het schijnsel van een kampvuurtje werd hij gisteren opgedronken. Het laatste bierpakket is verkocht, bezorgd en direct genuttigd. Dat zet de teller op 120 stuks in totaal! Als zoete broodjes vlogen de bierpakketten over de toonbank. De combinatie van een lekker biertje in eigen huis, met een bijzonder hapje en de video's van de brouwerijen vielen in de smaak. En natuurlijk in de wetenschap dat daarmee niet alleen de eigen vreugde, maar vooral ook het welzijn van de Thaise kinderen werd gesteund. Het leverde mij een aantal mooie tripjes op naar o.a. Amsterdam, Zwolle en Groningen, waarbij ik veel oude bekenden weer eens sprak, die ik al tijden niet had gezien. Honderdtwintigmaal dank voor iedereen die mee heeft gedaan aan deze actie. Per pakket ging al 10 euro naar Thailand en daar komt nog ruim 2 euro per pakket bovenop, omdat de onkosten positief uitpakten. In totaal heeft deze actie daarmee een fantastische 1496 euro opgebracht! In het bijzonder nog extra dank aan de brouwerijen Brothers in Law, Maximus, Oproer en Vandestreek, die in roerige tijden toch tijd hebben gemaakt om van een simpele proverije een speciale ervaring te maken. Daarnaast dank aan Sligro Utrecht, waar ik de hapjes voor een mooie prijs heb kunnen inslaan. Last but not least dank aan de slijterij die mij heeft geholpen met het samenstellen van het pakket, en zeker ook het gunstige inkooptarief. Ze wensen anoniem te blijven, wat nog extra pleit voor hun goedwillendheid. Wederom een succes, bedankt!
Lees meer