Ik fiets voor de toekomst van staatloze kinderen in Thailand

Coen Scheperboer

Nog te gaan

Qr
van totaal € 4.000 (6%)

Lieve vrinden, familie, en anderen!

Wat hebben we het met zijn allen eigenlijk goed in ons kikkerlandje he. Er zijn veel plekken op de wereld waar mensen het slechter hebben. We zouden dat kunnen negeren. Of we zouden ons schuldig kunnen voelen. OF we kunnen ons geluk vieren, en tegelijkertijd anderen helpen! 

Ik kies voor dat laatste. Doe met me mee!🙌

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 100 18-02-2020 | 11:39
€ 100 18-02-2020 | 11:32
€ 10 17-02-2020 | 18:04
€ 15 17-02-2020 | 16:53 Klasse, Coen! Geweldig initiatief, zeker als je er zelf heen gaat om te kijken hoe de projecten lopen in Thailand!
€ 50 03-02-2020 | 19:06
Bekijk alle

Welkom!

03-02-2020 | 19:49 Lieve vrienden, families, collega's, barmhartige samaritanen, Grote kans dat als je dit leest, je een baan hebt of hebt gehad, je studeert of hebt gestudeerd en ooit naar een dokter of ziekenhuis bent geweest. En grote kans dat je er niet bij stil staat dat dat iets bijzonders is. Gelukkig! Dat zou het ook niet moeten zijn. Helaas zijn er andere plekken op de wereld waar dit niet vanzelfsprekend is. Een voorbeeld is de noordelijke provincie Chiang Mai van Thailand. Hier wonen veel staatlozen, vaak afstammelingen van mensen die decennia geleden naar Thailand zijn gevlucht, voor uiteenlopende redenen. Deze staatlozen hebben onder andere geen recht op gezondheidszorg en vervolgonderwijs en mogen niet buiten hun district reizen. Wanhopig op zoek naar een betere toekomst nemen veel kinderen en jongeren gevaarlijke risico's, en belanden vervolgens vaak in de kinderarbeid, of zelfs kinderprostitutie. Plan International is een instantie die helpt om deze mensen aan een officiële verblijfstatus te helpen, en zo een betere toekomst voor hen veilig te stellen. Ik ga fietsen om daar aan bij te dragen! In november vertrek ik naar Thailand, om daar een meerdaagse fietstocht te maken, en met eigen ogen te zien wat Plan International doet. Maar voor ik daarheen ga, vraag ik de hulp van jullie. Ik hoop dat jullie mij willen helpen om geld in te zamelen om Plan International hun werk in Thailand te kunnen laten doen. Mijn doel is om van het inzamelen een feest voor iedereen te maken! Ik ga activiteiten en acties opzetten, waarmee wij zelf allemaal plezier beleven, en we tegelijkertijd geld ophalen om de kinderen in Thailand te helpen! Hoe kun je me helpen?- Doneer op deze site- Doe mee aan de acties en activiteiten die ik ga organiseren (Zie de agenda!)- Help me mee om de acties en activiteiten op te zetten Let's go! Groetjes,Coen
Lees meer