Danny fietst voor de toekomst van kinderen in Thailand!

Danny Groot
Normal ee059c36a5732c1a3fa09c7a204cb8ebc78a9018
Qr
van totaal € 4.000 (75%)

Ik prijs mezelf gelukkig dat ik Nederland geboren ben, in vrijheid, met gelijke rechten en kansen voor iedereen. Ik ben in een fijne omgeving opgegroeid, heb kunnen studeren en uiteindelijk een beroep gekozen. Nu woon ik met mijn gezin op een heerlijke plek en gaan inmiddels ook onze beide kinderen naar de basisschool 

Dit lijkt normaal, maar is voor velen ondenkbaar... 

Staatlozen hebben geen nationaliteit en zijn als het ware onzichtbaar. Omdat ze geen officiële status hebben, hebben ze geen toegang tot belangrijke overheidsdiensten zoals gezondheidszorg en vervolgonderwijs en mogen ze niet buiten hun district reizen. Staatloze kinderen en jongeren lopen aanzienlijk meer risico om te worden uitgebuit, waarbij regelmatig gevallen van kinderprostitutie en kinderarbeid worden gemeld.

De mensen van Plan International in Thailand werken hard aan een betere toekomst voor deze staatloze meisjes en jongens. Zij zorgen er onder andere voor dat kinderen en jongeren een officiële verblijfsstatus krijgen. Door opleidings- en werkgelegenheidsprogramma’s voorkomen ze dat de jongens en meisjes gevangen blijven zitten in een uitzichtloze toekomst. Een belangrijk doel is om ze te beschermen tegen seksuele uitbuiting en kinderarbeid.

Wat ga ik doen?
Het komende jaar intensief trainen en sponsorgeld ophalen. Zo veel mogelijk trainen en zo veel mogelijk sponsorgeld ophalen. In november 2021 volgt dan de sportieve challenge, een pittige fietstocht: in zeven dagen fiets ik ruim 400 kilometer over hoge bergpassen van Chiang Rai naar Chiang Mai. 

Hoe kun jij mij helpen?
De lat ligt hoog. Ik heb minimaal € 4.000,- aan sponsoring nodig om mee te doen. Dit bedrag komt volledig ten goede aan de projecten van Plan Nederland in Thailand. Ik ga deze projecten bezoeken tijdens mijn fietstocht in Thailand, zodat ik met eigen ogen kan zien hoe de donaties worden besteed.

Belangrijk om te weten
Kosten voor de reis, het verblijf en materiaal betaal ik volledig zelf. Dit vraag ik niet van sponsoren.

Kom jij ook in actie voor de de toekomst van kinderen in Thailand?

Wil je mij sponsoren? Doneer dan gelijk door te klikken op de blauwe knop hieronder!

Doneren als bedrijf? Jazeker! En ook nog eens fiscaal aftrekbaar! Vraag je accountant naar de mogelijkheden ;-) Stuur mij dan ook jouw logo (optimale formaat is 365x200) en je zult met jouw logo te zien zijn op mijn sponsorpagina.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 40 06-02-2021 | 12:31
€ 30 06-02-2021 | 09:02 Succes Danny!
€ 25 21-01-2021 | 19:44 Klasse Danny! Zet hem op. Gr. Wouter Ursem, VDVdK
€ 250 20-01-2021 | 14:38
€ 10 20-01-2021 | 10:58
Bekijk alle

Van uitstel komt geen afstel...

04-06-2021 | 11:08 Na mijn inschrijving voor dit project ben ik gelijk begonnen met trainen voor het sportieve doel. Afgelopen december ben ik ook gestart met het werven van sponsoren. Gelijk ging 'het grote blad er op'! Magnefiek en hartstikke bedankt voor jullie steun!! Helaas is wel besloten dat de sportieve uitdaging later dit jaar niet door gaat vanwege Covid. Dat was een klein beetje te verwachten, maar wel erg jammer en ook even niet goed voor mijn trainingsmoraal. Inmiddels ben ik gewoon weer aan het trainen, voor mij is er zeker geen sprake van afstel. Ik ga ook verder met het bereiken van mijn sponsordoel en houd jullie uiteraard op de hoogte van ontwikkelingen. Mijn trainingen kun je volgen op https://www.strava.com/athletes/djagroot
Lees meer